Disclaimer

De site STAPcoaching is eigendom van en wordt beheerd door ImagoWijzer en kan advertenties, gesponsorde inhoud, betaalde invoegingen, affiliate links of andere vormen bevatten die inkomsten genereren.

De content op deze website mag niet vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt worden op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van STAPcoaching

STAPcoaching houdt zich aan word of mouth (WOM) marketing. Wij geloven in een open relatie en eerlijke mening en identiteit. De ontvangen vergoeding kan van invloed zijn op de advertentie-inhoud, onderwerpen of berichten in dit blog. Die inhoud, advertentieruimte of post zal duidelijk worden geïdentificeerd als betaalde of gesponsorde inhoud.

ImagoWijzer wordt niet vergoed om meningen te geven over producten, diensten, websites en diverse andere onderwerpen. De meningen op deze website zijn puur die van de auteurs. Wij zullen alleen producten of diensten onderschrijven waarvan we denken dat ze, op basis van onze expertise, deze goedkeuring waard zijn. Elke productclaim, statistiek, quote of andere weergave van een product of dienst moet worden geverifieerd bij de fabrikant of leverancier.

Deze site bevat geen inhoud die een belangenconflict zou kunnen opleveren.

STAPcoaching besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data maar is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.
STAPcoaching bevat links naar externe websites maar is niet aansprakelijk voor en heeft geen controle over de inhoud van die websites of op sites die gelinkt zijn naar of van deze site.


Deze site is gebouwd met WordPress open source software.

Contact

Als je vragen hebt over dit beleid of je transacties op onze website, neem dan contact met ons op: https://stapcoaching.nl/contact

ImagoWijzer
Ypelobrink 169
7544 CH  Enschede