Jouw Privacy

STAPcoaching is een onderdeel van ImagoWijzer. Bij ImagoWijzer-STAPcoaching werken we iedere dag hard om jou zorgeloos en met plezier op weg te sturen. We doen dit op de momenten dat het even tegenzit, en ook op de momenten dat er juist iets leuks in het verschiet ligt. Zo hebben we verschillende producten en diensten die hierbij helpen, bieden we informatie, beantwoorden we je vragen en helpen we je wanneer je dit het hardst nodig hebt. Om deze diensten goed aan te kunnen bieden, hebben we in veel gevallen je persoonsgegevens nodig. Dit wordt ook wel ‘het verwerken van persoonsgegevens’ genoemd. Daar gaan we uiteraard heel zorgvuldig mee om. Het gaat immers om jouw privacy.

We begrijpen dat je misschien wilt weten wat wij wel en niet met jouw persoonsgegevens doen. Deze informatie kun je allemaal terugvinden in ons privacy- en cookiebeleid dat je hieronder terugvindt. In het algemene deel vind je informatie over verwerkingen van persoonsgegevens bij de ImagoWijzer in algemene zin. Klik je op de links, dan leggen we je per categorie of product uit welke persoonsgegevens we van jou gebruiken en met welk doel.

Beveiligde omgeving van Mijn STAP

Wil je weten welke gegevens wij van je hebben? Log daarvoor in op de beveiligde omgeving van Mijn STAP. Je vindt hier een overzicht van je gegevens, en informatie over je factuur, lidmaatschap en producten en diensten die je bij ons hebt afgesloten. Hier kun je ook eventuele wijzigingen doorgeven.

Heb je nog geen Mijn STAP-inlogaccount? Geen probleem, je maakt er hier eenvoudig een aan.

Jouw privacy en …


Scroll naar top