Over STAPcoaching

STAPcoaching is de praktijk van Jon de Mol

Jon de Mol mental-coach

Wanneer emoties verandering in de weg staan help ik jou. Vaak is dat het doorbreken van vastzittende patronen door angsten snel te realiseren.

  • jon-de-mol-verboden-voor-sleur-rEerst rekenen we snel en effectief met jouw beperkende emoties af
  • daarna help ik je de door jouw gewenste verandering in kaart te brengen
  • ik help je met je stappenplan te realiseren

In mijn werk zie ik steeds weer het verlangen bij mensen om hun passie te volgen. In hun midlife periode verlangen velen er naar het roer om te gooien. Toch vinden ze het soms lastig om de vertaalslag te maken uit angst zekerheden te verliezen; in deze crisistijd is dat ook niet zo gek. Ze worstelen er dan mee hoe ze hun sleur kunnen doorbreken zonder nog meer gestrest te raken. In de praktijk valt dat lang niet altijd mee: ik durf niet, wat wil ik eigenlijk, kan ik dat wel, hoe pak ik dat aan?

Omdat ik docent expressie en communicatie ben én resultaat gerichte coach, kan ik in training en coaching beide vakgebieden elkaar laten versterken. Van nieuwe creatieve ideeën naar resultaat coachen of resultaat gericht werken op vernieuwende communicatieve manieren. Hoe kun je met passie je leven zinvol maken?

Ik help teams en individuen met veranderen. Vaak is dat het doorbreken van vastzittende patronen door angsten weg te nemen. In mijn werk zie ik steeds weer het verlangen bij mensen om hun passie te volgen. In hun midlife periode verlangen velen er naar het roer om te gooien. Toch vinden ze het soms lastig om de vertaalslag te maken uit angst zekerheden te verliezen; in deze crisistijd is dat ook niet zo gek. Ze worstelen er dan mee hoe ze hun sleur kunnen doorbreken zonder nog meer gestrest te raken.
In de praktijk valt dat lang niet altijd mee: wat wil ik dan precies, kan ik dat wel, hoe pak ik dat aan?

Voorbeelden van trainingen en workshops die ik naast individuele coaching verzorg zijn: “Uiterlijke presentatie scoort”, “Wat doe ik met de rest van mijn leven” en “De leider in jou”. Ook organiseer ik met een team specialisten een zeer intensieve programma voor paren om te ontsleuren en aan zichzelf en hun relatie te werken; innerlijk én uiterlijk onder de titel ‘Vreemdgaan kan altijd nog.

Specialisme

Verander en resultaatgerichte coaching waarbij emoties als angst de verandering in de weg staan. Middelen die ik o.a. gebruik zijn hartcoherentie, emotiemanagement (EFT), biofeedback, gedragsanalyse en verandermanagement volgens Kotter

Bel of mail me voor een gratis kennismaking dan weet je meteen met wie je te maken hebt.

Meer over mij op het LinkedIn netwerk