STAPcoaching reorganiseert

Momenteel ben ik STAPcoaching aan het reorganiseren. Vanaf nu richt ik mij geheel op wandelcoaching: loop je zorgenvrij.

Iemand voelt zicht na zijn scheiding door het gemis van zijn kinderen enorm eenzaam; drank en zelfs een gezinsdrama liggen op de loer. Met een wandeling van slecht 20 minuten en een speciale looptechniek is dat verholpen. Sterker nog, hij heeft zich nooit meer eenzaam gevoeld. 

Kijk, zo wil ik mensen helpen! Wat is er mooier dan je helemaal te kunnen richten op wat je graag doet. Nou daar weet ik wel een antwoord op: doen wat je graag doet. Maar..... Een 'maar' betekent meestal: 'vergeet alles wat ik gezegd heb, nu komt wat ik bedoel ...'

More...

Maar... voordat ik kan doen wat ik wil, moet er een en ander worden aangepakt. Daarom werkt niet alles op deze site optimaal en zijn de artikelen nog niet aangepast. Maar dat duurt niet lang meer.

Heb geduld, ga bijvoorbeeld even wandelen...

  • Wandelen is goed voor hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er door wandelen allemaal op vooruit.
  • Of andersom geredeneerd ter preventie. Preventief handelen tegen diabetes, overgewicht, stress en depressie.

Je humeur wordt er gegarandeerd beter van; en dat allemaal door heel simpel een beetje te lopen. Ga gewoon iedere dag een half uur lopen, echt het helpt!

Wat ik toevoeg aan wandelen is je gedachten te ordenen en het verwerken van emoties.

  • Om je gedachten te ordenen lopen we al pratende en praten we al lopende om richting te geven aan je gedachten en woorden;
  • Om emoties te verwerken hoef je niet veel te praten; ik begeleid je met opdrachten die je in stilte tijdens het lopen doet. Als je wil mag je er over praten, maar dat hoeft absoluut niet. Hierna kun je dit zelf doen, het is een eenvoudige methode die ik je leer.

Ben benieuwd naar je wandelervaring. Intussen werk ik verder aan de reorganisatie.

Gepubliceerd door Jon de Mol

Op pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, in de strenge winter van januari 1986, maakte ik veelvuldig kennis met de helende werking van wandelen. Met deze ervaring, mijn opleiding tot docent Expressie en Communicatie én tot Mental/Wandelcoach heb ik een unieke combinatie in mijn rugzak. Als jij worstelt met wie je bent, komt dat goed uit; daar ligt mijn specialiteit.

Ieder mens heeft het recht zichzelf te kunnen zijn. Mijn missie is niet alleen dat jij je prettiger voelt, het is jou JEZELF opnieuw te laten ontdekken (maak je geen zorgen, veel trauma’s kunnen met een speciale looptechniek verwerkt worden).

meer over mij op:

Laat een reactie achter:

Populaire posts